Canvas+ brengt zaalsporten live

Vanaf maandag 29 september krijgt Canvas+ (het digitale extra-aanbod van Canvas na de druk op de rode knop) elke avond een permanent karakter. Op woensdag en zaterdag komen daarin vooral zaalsporten aan bod met live uitzendingen van volley-, basket- en handbal.

‘Op zaterdagavond zijn we tijdens de competitie meestal al met ons materiaal logo_canvaspluspresent bij een zaalsport voor het programma Hands Up, dat blijft bestaan, van zondagnamiddag. Met een bijkomende inspanning, die onze reporters graag zullen leveren, kunnen we die wedstrijden live brengen’ vertelt Luc Van Langenhove, manager sport bij de VRT.
Het aanbod voor de competitie 2008-2009 bestaat voorlopig ook uit een tiental volleybalwedstrijden. Daarnaast komen op woensdagavond ook de thuiswedstrijden voor de Champions League van de Europese toppers Knack Randstad Roeselare en Noliko Maaseik. Met deze bijkomende live-uitzendingen komen de zaalsporten nu drie keer aan bod op tv : op Canvas+, in Hands Up op Canvas op zondagnamiddag en in Time Out, elke maandag om 17.30u op WTV-Focus.
Voor volleybal staan ondertussen volgende wedstrijden live geprogrammeerd op Canvas+ : Lennik-Maaseik (zat 11 okt) , Menen-Roeselare (zat 25 okt) en Roeselare-Palma de Mallorca (woe 05 nov) steeds om 20.30u .

Filed in: Uncategorized

Comments are closed.

Back to Top