Verslag

KNACK RANDSTAD HAALT MET DE SUPERCUP ZIJN EERSTE PRIJS VAN HET NIEUWE SEIZOEN BINNEN

Knack Randstad Roeselare heeft met de Supercup 2007 zijn eerste prijs binnen. Het won heel vlot in een eerste confrontatie van rivaal Noliko Maaseik met 3-0 uitslag_3-0_115x75(25-19, 25-18, 25-17). De regerende landskampioen had over de gehele wedstrijd gezien weinig moeite met een gelaten Maaseik dat vooral in receptie heel wat steken liet vallen.
Knack Randstad Roeselare startte de wedstrijd met Ivan Contreras, Nico Freriks, Wouter Verhelst, Norbert Walter, Ben Hardy, Frantisek Ogurçak en libero Julien Lemay. Aan de andere kant van het net voorscheen voor Maaseik Pinheiro, van Dijk, van de Loo, Wiebel, Holubec, Cundy en libero Derkoningen.
In set één leidde Knack Randstad heel vlug met 8-3. Middenman Norbert Walter toonde zich dadelijk met twee bloks en een plaatsbal. Maar ook Wouter Verhelst toonde zich nadrukkelijk (10 rechtstreekse punten in aanval over de hele wedstrijd) en Knack Randstad speelde van 16-10 en 20-14 naar 25-19 (toetsfout Maaseik).
In set twee nam Noliko Maaseik de beste start en stond het dadelijk 5-8 voor. Maaseik trok enkele stevige bloks op en bij Knack Randstad had men moeite met de eigen service (16 opslagmissers over de hele wedstrijd). Norbert Walter zorgde echter met een ace voor 8-8 en de set kantelde. We kregen nu in aanval een sterk duo Contreras-Hardy te zien. Ook Nico Freriks scoorde met een tweedehands aanval (17-14) en een ace (21-16) en Knack Randstad stoomde door naar 25-18 (aanval Ivan Contreras).
Bij het begin van set drie bleven beide ploegen in elkaars buurt en waren de opslagmissers langs beide kanten niet te tellen (stand 8-6). Bij 11-8 scoorde Norbert Walter een enig mooi punt na een knappe combinatie door het midden. De stand ging van 16-13 naar 20-14 (aanval Wouter Verhelst, blok Frantisek Ogurçak, service Ben Hardy) en de wedstrijd was gespeeld. Een misser van Maaseik zorgde uiteindelijk voor 25-17.
Bij Knack Randstad kwam Manu Callebert in set twee in om de receptie te versterken en Kris Brand verving op matchbal Nico Freriks in het blok.
Bij Noliko Maaseik vond halfweg de tweede set de wissel Cundy-Siltala plaats en in set drie nam Gert Van Walle heel vlug de plaats in van Kay van Dijk.

Filed in: Uncategorized

Comments are closed.

Back to Top